Andreea Chivoiu a devenit campioană națională la alergare montană

Gorjeanca Andreea Chivoiu este noua campioană națională la alergare montană pe distanță lungă. Atleta s-a impus în 4h 02 min în cursa de 36 de km desfășurată sâmbătă, 24 septembrie, la Câmpulung Moldovenesc.

Reușita atletei din Gorj reprezintă o nouă performanță de excepție pentru atletismul gorjean. Andreea Chivoiu, care a fost cooptată în vara acestui an în cadrul secției de atletism a CSM Târgu Jiu, a câștigat etapa finală a Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță lungă și a devenit campioana României în cursa de 36 de km, a informat csmtargujiu.ro. „Cursa a fost destul de grea, dar mult mai bună ca anul trecut. Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine. Mă ambiționează să muncesc și mai mult și ca de fiecare dată îmi dă curaj pentru viitoarele concursuri. Cel mai mult îmi place cursa pe șosea. Nu pot spune că am o probă favorită, dar din fiecare proba “învăț” câte ceva”, a spus atleta pentru sursa citată

După titlul de campioană națională la senioare pe distanța de 10 km pe șosea, titlu obținut în 2021, Andreea Chivoiu își trece astfel în cont primul titlu de campioană națională în cursele de alergare montană.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: