Au luat trei puncte din Gorj fără să joace. Gazdele n-au avut medic

În etapa 5 din Liga 3 CSM Deva a luat trei puncte din Gorj fără să fi jucat meciul care era programat pe terenul de la Bustuchin. Satelitul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu pentru care s-a desființat echipa din Bustuchin s-a prezentat la meci fără medic și va pierde la masa verde.

În acest week-end s-au disputat doar meciuri din campionatul Ligii 3 pentru că SuperLiga și Liga 2 sunt întrerupte din cauza jocurilor desfășurate în această perioadă de echipele naționale. Sezonul regulat din Liga 3 a ajuns la etapa a 5-a, una pentru care s-au programat partide vineri, sâmbătă, duminică și marțea viitoare.

Vineri era programat să se dispute și meciul din seria 7 dintre satelitul ACS Viitorul 2 Târgu Jiu și CSM Deva, partidă care ar fi trebuit să se joace la Bustuchin dar meciul nu s-a mai jucat dintr-un motiv umilitor pentru formația gazdă, absența medicului de la teren. Obligația de a avea un medic este a echipei gazdă, și cum ACS Viitorul 2 nu a reușit să găsească un medic pentru acest meci va pierde la masa verde cu 0-3. Astfel, CSM Deva a plecat din Gorj cu trei puncte fără să facă efortul de a mai juca acest meci.

Vizualizări: 2,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: