Câți spectatori se anunță la meciul României cu Bosnia

Interes foarte mare pentru partida României cu Bosnia, ultima pe care tricolorii o joacă în această ediție de Liga Națiunilor. „100% se va juca cu casa închisă”, dau asigurări cei de la FRF, în condițiile în care bilete mai sunt disponibile doar la Peluza Nord a stadionului din Giulești.

Deși România a dezamăgit în Liga Națiunilor, suporterii au rămas aproape de echipa națională, dovadă interesul mare pentru partida cu Bosnia, liderul grupei noastre. ProSport a anunțat că meciul de pe stadionul Rapidului se va disputa „100% cu casa închisă”, în condițiile în care cele două tribune ale arenei din Giulești sunt deja sold-out.

În acest moment, se mai găsesc bilete doar la Peluza Nord, acolo unde foarte probabil vor sta și ultrașii veniți din provincie pentru meciul cu Bosnia. La partida dintre România și Bosnia sunt așteptați în jur de 13.000 de spectatori.

Alegerea FRF pare să fie una foarte bună, din moment ce stadionul Rapidului a fost plin sau aproape plin la toate meciurile giuleștenilor sau la cele jucate de echipa națională a României.

Recent, stadionul s-a umplut și la meciul cu Mioveni, câștigat la limită de echipa lui Adrian Mutu, scor 2-1.

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: