Gilortul Cărbuneşti revine sâmbătă pe stadionul „Cristinel Răducan”

Gilortul revine pe propria arenă în primul joc oficial al acestui an, susţinut acasă. După mai bine de patru luni de la victoria cu Gaz Metan Mediaș 2, scor 2-1, din 14 noiembrie 2020, gorjenii vor juca sâmbătă cu Minerul Costeşti.


În primul meci oficial din acest an elevii lui Florin Popete au pierdut, nemeritat, la Simeria, de aceea vor acum să obţină neapărat o victorie în meciul cu Minerul Costeşti. În jocul tur, pe 26 septembrie, echipa gorjeană s-a impus la limită în fața Minerului, pe municipalul vâlcean, scor 2-1.  Înaintea partidei de pe stadionul „Cristinel Răducan” de sâmbătă, Gilortul ocupă locul 3 în seria 7, cu 17 puncte, în vreme ce Minerul este pe locul 9, cu numai 6 puncte, având o singură victorie și 3 egaluri. „Cu toate că „minerii” au progresat la capitolele experiență și pregătire fizică, dacă băieții noștri vor lua meciul în serios, nu se pot împiedica în fața formației din județul vecin. Jucătorii Gilortului sunt mai experimentați și au mai multă calitate, însă asta nu reprezintă întotdeauna rețeta succesului. E nevoie de determinare, inspirație și noroc”, scrie Gilortul pe pagina oficială, tot acolo anunţând că terenul de joc nu este în cea mai bună stare: „Un adversar în plus pentru ambele echipe va fi suprafața de joc care, după precipitațile abundente căzute în ultimele ore, îi va dezavantaja mai mult pe băieții noștri pentru că vor trebui să atace și să construiască mai mult”.

Vâlcenii au cedat destul de greu etapa trecută pe teren propriu, în fața liderului, și vor veni pe stadionul „Cristinel Răducan” să își vândă scump pielea, pentru că un eșec i-ar menţine pe unul din locurile retrogradabile.

Cei de la Gilortul au mai anunţat că, pentru acest joc, din lotul echipei va lipsi Daniel Cocină, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Leonardo Căldăraru este incert, fiind accidentat. Va reveni, în schimb, după o etapă de suspendare, Robert Bubuioc și Constantin Roncea, care în partida de vineri a evoluat 45 de minute, incomplet refăcut după o accidentare la gleznă.

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: