Gilortul Cărbuneşti s-a impus greu cu Bustuchin

Echipa din Cărbuneşti merge din victorie în victorie şi recuperează din punctele pierdute în tur. În etapa din week-end, Gilortul Cărbuneşti s-a impus destul de greu însă, scor 1-0, în meciul disputat pe teren propriu cu Petrolul Bustuchin.

Derbiul acestei etape a fost meciul de la Cărbuneşti dintre Gilortul şi Petrolul Bustuchin, două dintre echipele care se luptă în acest sezon pentru prima poziţie din clasament. În faţa a peste 200 de spectatori, Gilortul a continuat seria bună de rezultate începută în prima etapă din retur, când a câştigat în deplasare meciul cu Ştiinţa Turceni.

Echipa antrenată de Octavian Iordache şi Alexandru Avramescu a început mai greu acest joc, adversarul fiind unul destul de bun şi cu pretenţii, şi în acest sezon, la câştigarea titlului de campioană. Şi la Busctuchin, la fel ca la Cărbuneşti, sunt obiective îndrăzneţe şi sunt şi condiţii foarte bune pentru performanţă.  

După un joc echilibrat,  Gilortul s-a impus pe finalul meciului cu Bustuchin, scor 1-0,  prin reuşita lui Meliţă, din minutul 88.  Gilortul a folosit următoarea garnitură: Novabilschi – Buzurin, Dolcescu, Dăianu, Cocioabă – Almăjanu, Cîrstoiu, Avrămescu (cpt.), Purece (90’ Grosu) – Meliță, Codin, iar rezervele neutilizate au fost:  Velișcoiu, Andronache, Diură și Manole.

Vântul puternic de la Cărbuneşti din ziua meciului, dar şi adversarul incomod pe care l-au avut în faţă, a făcut ca jucătorii de la Cărbuneşti să se impună mai greu, lucru recunoscut şi de cei de la Cărbuneşti care se declară datori la capitolul spectacol publicului prezent în număr mare la acest meci. Dar, având în vedere victoria obţinută pe final de meci, spectatorii au plecat mulţumiţi de la stadionul din Cărbuneşti.

Gilortul  se menţine pe podiumul Ligii a IV-a, locul trei cu 38 de puncte, şi s-a apropiat la patru puncte de liderul Vulturii Fărcăşeşti.

Adversarii de la Petrolul Bustuchin nu au reuşit să câştige decât un singur punct din ultimele două etape dar echipa pregătită de Cosmin Frimu se menţine pe locul patru.

Liderul Ligii a IV-a, Vulturii Fărcăşeşti, a remizat în această etapă, scor 2-2 cu Jiul Rovinari şi are acum 42 de puncte, iar a doua clasată Ştiinţa Turceni s-a impus în deplasare, scor 2-1 cu Ştiinţa Hurezani.

Cea de-a cincea clasată din Liga a IV-a, şi una dintre echipele puternice din acest sezon, Petrolul Ţicleni, a câştigat în deplasare în această etapă, scor 3-0 cu Parângul Bumbeşti Jiu, şi se află la egalitate de puncte, 35, cu Petrolul Bustuchin.

Scorul etapei a 17-a s-a înregistrat la Roşia de Amaradia, unde echipa locală Ştiinţa Flacăra a pierdut în faţa celor de la Viitorul Negomir, scor 2-4. Spectatorii s-au bucurat de goluri multe în această etapă şi la Băleşti unde Internaţional a câştigat cu 3-2 meciul cu Minerul II Mătăsari.

Galerie foto





Vizualizări: 646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: