Nicolo Napoli, dat afară de la FCU Craiova

FCU Craiova pierde teren în lupta pentru promovare şi după ultimul semieşec înregistrat cu FC Puciaosa finanţatorul Adrian Mititelu anunţă măsuri drastice împotriva celor doi oameni cărora le-a încredinţat clubul, preşedintele Marcel Puşcaş şi antrenorul Nicolo Napoli. Italianul ecel care plăteşte primul cu funcţia sa.

Nicolo Napoli fusese reinstalat ca principal la finalul turului dar a fost demis astăzi de la echipa craioveană după doar trei etape disputate în retur. Egalul obţinut, în al şaptelea minut al prelungirilor în jocul cu FC Pucioasa, a îndepărtat şi mai mult echipa antrenată până astăzi de Nicolo Napoli, de liderul Turris Oltul Turnu Măgure. "Indiferent de rezultate clubul merge înainte, orice alte comentarii contrare sunt eronate. Obiectivul asumat şi declarat al echipei pentru acest sezon este promovarea in Liga 2. Clubul a asigurat în acest sezon (eforturi financiare enorme), condiţii net superioare celorlalte competitoare, cu toate acestea rezultatele şi jocul s-au lăsat aşteptate. Clubul a satisfăcut toate cererile făcute de Antrenorul Nicolo Nicolo vizavi de lot, pregătire centralizată, veniri/plecări jucători. În acest moment echipa s-a îndepărtat mult de locul 1, pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei suferă în mod evident. Mai mult, atmosfera din cadrul echipei este una deteriorată grav, incompatibilă cu performanţa. Responsabili pentru aceasta stare sunt preşedintele Puşcaş şi antrenorul Napoli, ambii urmând să dea explicaţii pentru această stare de fapt", a scris Adrian Mititelu pe facebook, după egalul cu Pucioasa.

Nicolo Napoli este antrenorul care a promovat echipa din Liga a 4-a în Liga 3, însă imediat după îndeplinirea obiectivului a fost îndepărtat de pe bancă, din cauza unor neînţelegeri cu Adrian Mititelu. În timpul turului, italianul a fost convins să revină, pentru ca acum să fie dat din nou afară.

Imediat după ce a luat decizia de a-l demite pe Nicolo Napoli, U Craiova 1948 SA a hotărât şi cine va fi noul antrenor principal şi ajutoarele sale din stafful tehnic. Adrian Filip a fost numit antrenor principal, Mădălin Ciucă va fi antrenor secund şi jucător, iar Valentin David e antrenor cu portarii.

După desfăşurarea a 18 etape în Seria a 3-a a Ligii 3, U Craiova 1948 SA ocupă locul 3, cu 35 de puncte, sub Turris Oltul Turnu Măgurele (43 pct.) şi Flacăra Horezu (37 pct.).

Rezultate obţinute în 2019 de FCU Craiova

Atletic Bradu - U Craiova 1948 SA 1-1

U Craiova 1948 SA - ACS SR Municipal Braşov 3-0

FC Pucioasa - U Craiova 1948 SA 2-2

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: