Încă un eşec pentru Pandurii, la Constanţa

Pandurii a pierdut şi meciul din etapa a 25-a cu SSC Farul Constanţa, scor 2-0 pentru gazde, dar continuă să se menţină pe locul 10 în clasamentul ligii a doua.

Deplasarea de la Constanţa nu a schimbat nimic pentru Pandurii,  care nu a mai reuşit nicio surpriză de această dată. Gorjenii rămân fără nici o victorie în acest an, în care au mai adăugat doar un punct la cele acumulate în prima parte a campionatului.

Farul Constanţa a confirmat forma bună arătată înaintea jocului cu Pandurii şi a bifat doilea succes consecutiv, învingând echipa din Târgu Jiu cu scorul de 2-0. Jucătorii pregătiţi de doi foşti antrenori de la Pandurii, Petre Grigoraş şi Marian Dinu, au confirmat  victoria din etapa trecută cu CS Baloteşti.

Pedro Celestino a înscris primul gol al meciului, din penalty, în minutul 7, fructificând lovitura de la 11 metri obţinută de Fotescu, acesta fiind faultat în careu de portarul Costache, iar Antoche a marcat al doilea gol, în minutul 42, cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Rafa Miranda.

Astfel, Farul s-a impus încă de la pauză, la capătul unei partide în care gazdele şi-au creat mai multe ocazii de gol. Petre Grigoraș, antrenorul echipei Farul Constanța, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale în ultimele două meciuri: „Mă bucur pentru că am reuşit să câştigăm, e o victorie meritată. Să sperăm că va fi din ce în ce mai bine. Avem nevoie de continuitate şi deja de gândim la meciul următor. Am obținut două victorii foarte importante pentru noi, echipa începe să se mai lege. Ne bucurăm un pic și trecem mai departe, ne așteaptă meciuri dificile. Era logic ca începutul să fie mai anevoios, dar până la final sperăm să ne îndeplinim obiectivul propus. Trebuie să ne ambiționăm la fiecare partidă și să creștem în joc. Au fost peste o mie de spectatori și sunt convins că vor veni în număr din ce în ce mai mare”.

Pandurii nu a putut alinia cea mai bună formulă nici la acest meci la care a lipsit portarul titular Mihai Cotolan care era suspendat, dar şi Robert Gheorghe precum şi Gabriel Dodoi.

SSC Farul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (2-0)

Au marcat: Celestino, Antoche

SSC Farul: R. Avram (cpt.) - Joao Diogo, Antoche, Ispas, Șandru (72 T. Moldovan) - D. Toma (78 Sabangeanu), Celestino - Fotescu (78 M. Doumbia), Rafa Miranda, Neciu - Diogo Rosado; Antrenor Petre Grigoraș.

Pandurii: Al. Costache - Oiţă, Dănescu, R. Bratu, Vasilescu, Brînzan (cpt.), L. Tudor (46 Raiciu), Vodă, Tudoran (85 Kim Du-Ho), P. Popescu, Blejdea (75 Al. Dinu). Antrenor Adrian Bogoi.

Rezultate Liga 2 / Etapa 25

CS Mioveni - Chindia Târgovişte          1-4

UTA Arad - Luceafărul Oradea    0-3

ACS Poli Timişoara - Academica Clinceni    1-3

Dacia Unirea Brăila - CS Baloteşti        1-0

SSC Farul Constanţa - Pandurii Târgu Jiu    2-0

Daco-Getica Bucureşti - Metaloglobus Bucureşti 1-1

FC Argeş - ASU Politehnica Timişoara          0-0

Aerostar Bacău - Universitatea Cluj      1-2

Ripensia Timişoara - Sportul Snagov   1-2

Marţi, 19 Martie

Petrolul Ploieşti - Energeticianul 19:30

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: