Gilortul Cărbuneşti va juca acasă în prima etapă

Gilortul Târgu Cărbuneşti va debuta în noul sezon de Liga 3 cu un meci programat acasă. Gorjenii au solicitat înainte de tragerea la sorţi să dispute pe teren propriu primul meci şi să joace meciurile de acasă vinerea.

Departamentul competiții din cadrul FRF a alcătuit țintarul pentru noul sezon, pe baza pozițiilor trase la sorți pentru tabela Berger 10. Gilortul va juca astfel pe teren propriu în prima etapă, lucru pe care oficialii clubului l-au solicitat la FRF,  dată fiind înscrierea echipei satelit în Liga 4. „Conducerea clubului nostru a solicitat să joace în prima etapă acasă și, de asemenea, să dispute partidele de pe teren propriu vinerea, deoarece are înscrisă echipa secundă în Liga 4, competiție organizată de AJF Gorj”, a precizat clubul gorjean în comunicatul oficial.

Gilortul a avut numărul 1, iar programul turului seriei 7 al Ligii 3 pentru echipa din Cărbuneşti este următorul:

Etapa 1: Gilortul - Voința Lupac;

Etapa 2: Gilortul - Aurul Brad

Etapa 3: Retezatul Hațeg - Gilortul;

Etapa 4: Gilortul - Viitorul Șimian;

Etapa 5: ACSO Filiași- Gilortul;

Etapa 6: Gilortul -  ACS Viitorul Târgu Jiu 2;

Etapa 7: Progresul Ezeriș - Gilortul;

Etapa 8: Gilortul - Jiul Petroșani;

Etapa 9: CSM Deva – Gilortul.

În acest an, până în primul weekend din luna decembrie se vor disputa și 6 etape din retur. Așadar, începând de vineri și până la finalul acestui an calendaristic se vor disputa, în total, 15 etape. Conform programului, Gilortul va juca în prima etapă a Ligii 3, sezonul 2022-2023, vineri, 26 august, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan, împotriva formației Voința Lupac.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: