Gilortul Cărbunești vrea să pornească cu dreptul

Se dă startul și la Liga 3 iar gorjenii de la Gilortul Cărbunești joacă vineri primul meci oficial al anului. Formația antrenată de Mario Găman și Boby Staicu începe vineri o nouă etapă în cursa pentru un loc de play-off.

Chiar dacă era greu de crezul la început de sezon, calificarea în play-off pare destul de aproape. „Obiectivul trasat de conducere la sfârșitul verii trecute părea unul iluzoriu. Munca depusă la echipă atât de Alex Stoica, cât și de actualul staff a dat roade. Băieții noștri au adunat punct cu punct, au fost tot timpul în plutonul fruntaș și au terminat prima parte a campionatului pe locul 4”, anunță oficial cei de la Gilortul la începutul acestui nou drum.

Vineri, de la ora 15:00, pe stadionul Cristinel Răducan, Gilortul se va confrunta în prima partidă oficială a anului cu Progresul Ezeriș. Duelul, care are loc în cadrul antepenultimei etape a sezonului regulat, poate consfinți calificarea matematică a gorjenilor în play-off-ul eșalonului trei. „Pentru aceasta, echipa noastră trebuie să se impună, iar liderul seriei, CSM Deva, să treacă de Jiul Petroșani pe teren propriu. Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla, băieții noștri păstrează șansele intacte și vor rămâne la mâna lor în următoarele două etape”, mai notează gazdele meciului de vineri.

Bănățenii s-au impus surprinzător în meciul tur, scor 1-0, într-o partidă dominată de la un capăt la altul de jucătorii gorjeni.

Progresul Ezeriș a remaniat masiv lotul și este acum o necunoscută pentru Gilortul Cărbunești. Pregătirea foarte bună făcută de Mario Găman și Boby Staicu, moralul ridicat al jucătorilor dar și avantajul terenului propriu și sprijinul suporterilor sunt principalele atuuri ale gazdelor.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: