Cojocaru i-a „furat” un jucător lui Mario Găman

ACS Viitorul Târgu Jiu a luat în ultimul moment un jucător care efectuase pregătirea cu Gilortul Târgu Cărbunești. Eduard Croitoru a ajuns la echipa lui Călin Cojocaru, după ce s-a pregătit în meciurile amicale sub comanda lui Mario Găman.

Pentru antrenorul Mario Găman este o pierdere neașteptată pentru că s-a bazat pe Eduard Croitoru în perioada pregătirii de iarnă iar acum l-a pierdut cu trei zile înainte de primul joc oficial al anului. Croitoru a plecat de la antrenamente și, conform unor surse, ar fi semnat deja cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Mario Găman a recunoscut că este o pierdere pentru echipa sa pentru că s-a bazat pe jucător la meciurile amicale. „A fost o plecare neașteptată, din punctul meu de vedere. În toată această perioadă de pregătire, am mers pe Croitoru, am făcut primul 11 în jurul acestui copil, dar el a preferat să plece în altă parte, fără ca eu să fiu anunțat. Este alegerea lui, să fie sănătos, îi urez baftă acolo unde consideră că poate să dea mai mult decât a dat la noi și, atunci, rămâne de văzut ce vom face noi pe viitor. Din punctul meu de vedere, este o pierdere, dar noi suntem aici să găsim soluții și sper ca ceilalți copii și juniori, în momentul în care vom apela la ei, să demonstreze că își merită statutul de jucători profesioniști”, a precizat Găman.

Gilortul Târgu Cărbunești a încheiat deja pregătirea de iarnă și vineri va lua startul în partea a doua a campionatului, urmând să joace pe teren propriu cu Progresul Ezeriș.

Vizualizări: 757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: