Gilortul mai joacă încă două meciuri de verificare

Înainte  de reluarea campionatului de la Liga 3,  gorjenii de la  Gilortul Târgu Cărbuneşti mai au programate încă două meciuri de verificare. Mario Găman a programat pentru această  săptămână două  meciuri amicale cu Ştiinţa Turceni şi Jiul Rovinari.

Seria meciurilor de verificare pentru Gilortul Târgu Cărbuneşti, singura formaţie de Liga 3 din Gorj, se încheie sâmbătă, urmând ca de săptămâna viitoare antrenorul  Mario Găman să pună accentul pe pregătirea meciului din prima etapă a returului cu ACSO Filiași, partidă ce va avea loc pe stadionul orășenesc din Filiași sâmbătă, 7 martie, începând cu ora 15:00.

Primul meci de verificare pentru echipa lui Găman este programat joi  după-amiază, cu începere de la ora 16:00. Pe terenul  de la Cărbuneşti

Gilortul va juca mai întâi cu Știința Turceni, iar sâmbătă Gilortul se va deplasa la Rovinari pentru un ultim amical cu Jiul, meciul  fiind programat de la ora 11:00 pe stadionul Tineretului (teren sintetic)  din  Rovinari.

Elevii lui Mario Găman au jucat până acum patru meciuri amicale,  cu Viitorul Brăneşti (4-1), Vulturii Fărcăşeşti (0-1), cu  Petrolul Ţicleni (1-1)  şi cu Petrolul Bustuchin (3-3).

În  cursul săptămânii trecute a mai fost programat un amical, marţi, când ar fi trebuit să joace cu Tractorul Cetate, însă nou-promovata din Dolj, aflată pe locul 15, penultimul, în Seria 3 a Ligii a 3-a, nu s-a prezentat la meci. 

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: