Pandurii a luat director de scouting pentru a face echipă

Pandurii Târgu Jiu nu are posibilitatea de a transfera jucători seniori şi a apelat la un impresar pentru a transfera tineri talentaţi cu vârsta sub 18 ani. Clubul a anunţat că va colabora în acest sens cu impresarul belgian Jean-Willy Ngoma care a fost numit deja director de scouting şi a fost prezentat oficial marţi.

Pandurii încearcă pe orice cale să rezolve criza care a fost provocată de interdicţia de a face transferuri. Astfel, gorjenii, aflaţi acum în criză chiar şi la echipele de juniori, de unde au luat cam tot ce corespundea cerinţelor antrenorului, au apelat la soluţia externă. În acest sens antrenorul Călin Cojocaru l-a prezentat perţi pe Jean-Willy Ngoma, fost fotbalist belgian, acum impresar şi scouter, acesta ocupând oficial funcţia de director de scouting la Pandurii şi având misiunea de a căuta jucători tineri  şi talentaţi, el având deja în CV colaborări cu numeroase cluburi din Europa dar şi cu mai multe cluburi din  România.

Pandurii va încerca astfel să definitiveze lotul cu juniori Under 17 ani, iar fotbalistii propuşi de noul director pot fi o soluţie pentru că, dacă vor corespunde cerinţelor, vor putea fi legitimaţi.

Scouterul belgian Jean Willy Ngoma, este agentul care  i-a adus în România pe Moussa Sanoh de la Poli Iași, Oumar Diakite de  la Sepsi sau Hervin Ongenda de la FC Botoșani. 

Vizualizări: 1,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: