ACS Viitorul Târgu Jiu vrea mai aproape de podium

A doua echipă care va juca pe terenul de la Târgu Jiu în acest an, ACS Viitorul Târgu Jiu, se pregăteşte la Oradea pentru meciul cu Pandurii Târgu Jiu. Jocul este programat sâmbătă, pe Stadionul Municipal  din Târgu Jiu, acesta fiind primul meci la care cei de la Pandurii vor fi oaspeţi pe propriul teren. 

ACS Viitorul Târgu Jiu revine pe terenul de pe Stadionul Municipal după câteva luni,  timp în care s-a pregătit la Sânmartin, lângă Oradea, acolo unde echipa are şi baza de pregătire  unde a efectuat primul cantonament de iarnă.

După un al doilea cantonament de pregătire susţinut în Turcia, echipa  pregătită de Cristian Lupuţ s-a întors la  Sînmartin pentru a pregăti acolo şi următoarele meciuri din campionat, deşi antrenorul Lupuţ spera să se poată  totuşi pregăti la Târgu Jiu. „După ce vom reveni în ţară, jucătorii vor avea o pauză de două zile, după care ne vom revedea la Târgu Jiu, unde în prezent se pun la punct ultimele detalii referitoare la cazare şi terenuri de antrenament, fiindcă vom rămâne aici până la finele sezonului”, spunea pentru liga2.ro tehnicianul celor de la Viitorul înainte  ca  echipa sa să plece în stagiul de  pregătire de la Side. La revenirea din Turcia însă echipa s-a reunit tot la Oradea,de unde urmează să vină la Târgu Jiu pentru meciul  de sâmbătă.    

ACS Viitorul a reuşit în primul meci oficial al anului să treacă de  CS Mioveni, una dintre pretendentele la promovare, fiind acum pe locul 11, cu 30 puncte. Echipa  lui Cristian Lupuţ se află la doar şase  puncte de podium.

Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: