Derby-ul  de Târgu Jiu nu va fi televizat. Joacă două echipe Pandurii

Derby-ul care se dispută la Târgu Jiu în week-end între  cele două echipe care joacă pe acelaşi Stadion Municipal, ACS Viitorul şi Pandurii,  nu prezintă interes pentru televiziunile care transmit meciuri din Liga 2. Prezentatorii  meciurilor din Liga 2 au spus de multe ori că va fi greu de comentat un meci între cele două echipe care au în nume denumirea de „pandurii”.

Etapa a 23-a a Ligii 2 programează meciuri interesante, pentru gorjeni cel mai interesant fiind derby-ul local dintre ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Pandurii Lignitul Târgu Jiu, meci în care echipa de tradiţie a Gorjului, Pandurii, va juca pe propriul stadion ca oaspete. 

Etapa a 23-a a sezonului are loc la finalul acestei săptămâni pe durata a doar două zile, sâmbătă şi duminică, după ce etapa a 22-a a ţinut de vineri până marţi. Iniţial, meciul Petrolul - Farul fusese programat pentru vineri, de la ora 17:30, iar Campionii FC Argeş - CS Mioveni trebuia să se joace sâmbătă, de la ora 13:00, în timp ce ASU Poli - Rapid să aibă loc duminică de la ora 11:30. Ulterior, după ce cluburile şi-au anunţat suporterii când vor juca, televiziunile şi FRF au schimbat programul. Astfel, vineri nu mai e niciun meci, Petrolul - Farul se joacă sâmbătă, derby-ul Argeşului a fost mutat duminică, iar partida de la Timişoara a fost reprogramată cu o jumătate de oră mai devreme.

În schimb, solicitarea liderului UTA de a juca duminică meciul cu Ripensia a fost ignorată, prima clasată din Liga 2 urmând a evolua sâmbătă, de la ora clasică, 11:00,aceeaşi oră la care joacă şi Pandurii şi ACS Viitorul. 

În această etapă se va consemna probabil  şi a doua neprezentare a echipei Sportul Snagov în acest sezon, acum la meciul cu Metaloglobus, astfel că FRF va dicta excluderea din campionat, iar Liga 2 va continua cu două echipe în minus.

Program etapa 23:

sâmbătă, 29 februarie, ora 11:00

Dunărea Călăraşi - FK Csikszereda    

UTA Arad - Ripensia Timişoara - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Pandurii Târgu Jiu   

Turris Oltul Turnu Măgurele - Concordia Chiajna   

Metaloglobus Bucureşti - Sportul Snagov / nu se dispută

CSM Reşiţastă.   

sâmbătă, 29 februarie, ora 13:00

Petrolul Ploieşti - Farul Constanţa - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1   

 duminică, 1 martie, ora 11:00

ASU Politehnica Timişoara - Rapid - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

duminică, 1 martie, ora 13:30

Campionii FC Argeş - CS Mioveni - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

duminică, 1 martie, ora 17:00

SCM Gloria Buzău - Universitatea Cluj

Vizualizări: 1,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: