Târgu Jiul va găzdui Campionatul Regional Sud-Vest la minifotbal

Oraşul Târgu Jiul va găzdui Campionatul Regional Sud-Vest la minifotbal în luna iunie a acestui an. Decizia a fost luată, în acest weekend, la Adunarea Generală a Federației de Minifotbal din România, care a avut loc la Cluj Napoca.

Gorjul a fost reprezentat de Cosmin Iosu și David Constantinescu, de la ACS Minifotbal Gorj, la Adunarea Generală a Federației de Minifotbal din România, care a avut loc la Cluj Napoca. Cu această ocazie s-a luat decizia de a organiza, la Târgu-Jiu, Campionatul Regional Sud-Vest la minifotbal. Acesta va avea loc în perioada 5-7 iunie, fiind o competiție la care vor participa cele mai bune 20 sau chiar 24 de echipe din regiune. Primele 3 echipe clasate din Liga 1 Dolce Vita vor putea participa la acest Campionat Regional, un puternic turneu de calificare pentru Campionatul Național de Minifotbal, care, în acest an, va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 9-11 iulie. Locul 4 din Liga 1 Dolce Vita va primi licența de participare la Cupa României, a doua competiție internă FMR ca importanță și care va avea loc la Sibiu, în perioada 3-5 iulie.

Orașul Târgu-Jiu a mai organizat Campionatul Regional Sud-Vest și în anul 2016, competiție care s-a bucurat de un real succes printre echipele participante.

Vizualizări: 601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: