Gilortul Târgu Cărbunești s-a reunit cu 27 de jucători

Gorjenii de la Gilortul Cărbuneşti au sunat reunirea şi luni echipa a efectuat primul antrenament al noului sezon. La prima şedinţă de pregătire antrenorul Alex Stoica a avut la dispoziţie 27 de fotbalişti.


Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a reunit luni dimineaţă, primul antrenament al sezonului fiind programat de la ora 10:00, pe stadionul din Cărbuneşti. Antrenorul Alex Stoica, reconfirmat în funcţie pentru noul sezon a avut la reunire 27 de jucători la dispoziţie.

Clubul Gilortul a anunţat oficial două despărţiri de doi portari din lot, plecaţi la Filiaşi şi Periam. „Gilortul s-a reunit pentru pregătirea sezonului 2022-2023 al Ligii 3, iar Alex Stoica a condus primul antrenament al echipei noastre la care au fost prezenți 27 de jucători. Oficial, de la Gilortul au plecat portarii Dragoș Constantinescu și Orlando Voinea, care au semnat cu ACSO Filiași, respectiv Avântul Periam, însă mai sunt alți 3-4 jucători care nu vor mai continua la echipa noastră”, a anunţat conducerea clubului pe pagina oficială a echipei din Cărbuneşti.

Gilortul se va pregăti în localitate până la startul sezonului, urmând să fie programate şi o serie de meciuri amicale.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: