CS Comunal Șelimbăr a pierdut pe final meciul cu ACS Viitorul

CS Comunal Șelimbăr a surprins cu rezultatele înregistrate în amicalele disputate după încheierea cantonamentului din Turcia. După eșecul de la Simeria contra Ripensiei Timișoara (scor 1-2), echipa antrenată de Eugen Beza a cedat și partida desfășurată la Râmnicu Vâlcea, cu ACS Viitorul Târgu Jiu (scor 1-2).

La fel ca în jocul test cu Ripensia, trupa din Șelimbăr a condus la pauză și a cedat pe final. Adrian Cîrstean a marcat pentru sibieni în minutul 35, în timp ce pentru ACS Viitorul au înscris Alexandru Dulca, în minutul 61, și Alex Băican, în minutul 76, potrivit informațiilor furnizate de CS Comunal Șelimbăr pe pagina oficială. Ambele adversare ale sibienilor sunt oponente din Liga 2, însă formații mai slab cotate după cum a informat liga2.ro care a prezentat şi echipele folosite la acest amical.

Eugen Beza a început partida cu următoarea echipă: Silveanu – Monea, Dandea, Natea, Arhirii – Rob. Boboc, Cărăruș, Al. Luca, Oct. Ursu, Ciocâlteu – Cîrstean. După pauză au fost utilizați toți jucătorii aflați în lot.

ACS Viitorul Târgu Jiu i-a avut pe teren în prima repriză pe: Opric – Dănescu, Ad. Stoian, Băican, Godja – Brînzan, Țegle – Mitrică, Vulpe, Gîrbiță – Dodoi. În cea de-a doua repriză Florin Stîngă i-a trimis pe teren pe: R. Geantă – I. Sîrbu, Core, Misarăș, Pîrcălabu – Banu, Caba – Micle, Vespe, Al. Dulca – Cl. Dragu.

CS Comunal Șelimbăr a fost la al doilea amical disputat în țară în această vară, după cele trei desfășurate în cantonamentul din Turcia, în care a întâlnit FK Orenburg (scor 0-2, nou-promovați în prima ligă rusă), Adanaspor (scor 2-2, din liga secundă turcă) și Pendikspor (scor 1-3, din liga secundă turcă), iar apoi a cedat contra Ripensiei Timișoara (scor 1-2). Echipa sibiană va juca următorul amical sâmbătă, tot la Râmnicu Vâlcea, de la ora 11:00, cu CSM Slatina, o viitoare adversară în noul sezon de Liga 2. Va fi ultimul joc test înainte de începerea ediției 2022-2023 a eșalonului secund, în care Șelimbărul va juca pe teren propriu cu FC Brașov.

De partea cealaltă, ACS Viitorul Târgu Jiu a mai disputat trei amicale în această vară, înregistrând următoarele rezultate: 0-1 cu CSM Slatina, 3-0 cu Viitorul Șimian și 1-1 cu Viitorul Dăești.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: