Gilortul vrea să lege două victorii după două luni de secetă

Gilortul Târgu Cărbuneşti a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele două luni în care echipa nu a mai cunoscut victoria. Gorjenii au câştigat etapa trecută la scor meciul cu Armata Aurul Brad şi vor să lege acum două victorii, în ultima etapă din acest an urmând să joace la Severin.

Gorjenii de la Gilortul Cărbuneşti nu au făcut jocuri slabe în ultimele două luni, şi chiar şi atunci când au pierdut au făcuto foarte greu. Aceştia pot spune însă că au avut ghinion, după numărul mare de ratări ale jucătorilor şi numărul mare de bare avute la unele jocuri.

După două luni de secetă însă gorjenii de la Cărbuneşti s-au descătuşat cu ultima clasată, învingând cu scorul de 5-2 pe Aurul Brad. „După câteva partide bune, în care echipa noastră a irosit puncte prețioase în clasament care ar fi putut să îi asigure o oarecare liniște, a venit, în sfârșit, și momentul unui succes, primul de la victoria împotriva Viitorului Simian obținută în urmă cu două luni”, au constatat gorjenii care urmează acum să joace din nou cu Viitorul Şimian, sâmbătă, pe terenul de la Severin, unde vor să obţină o nouă victorie pentru a avea o iarnă mai liniştită.

Gilortul a acumulat 12 puncte în acest sezon şi este pe locul opt, având posibilitatea de a mai urca un loc după ultima etapă a anului, în funcţie şi de celelalte rezultate din serie.

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: