Gimnasta Larisa Iordache, poliţist pe străzile din Bucureşti

Sportivii clubului Dinamo, care sunt cu toţii pregătiţi pentru a fi agenţi de poliţie, au fost anunţaţi recent că trebuie să întărească personalul care patrulează zi de zi pe străzile din Bucureşti. Echipată corespunzător, gimnasta Larisa Iordache a ieşit joi alături de colegi pe străzile din Bucureşti.

George Cosac, președintele clubului Dinamo, a declarat că toți sportivii clubului bucureștean sunt la dispoziția autorităților, cu excepția celor calificați la Jocurile Olimpice. Acesta susține că fiecare sportiv a fost repartizat la o secție de poliție apropiată de domiciliu, iar aceștia vor desfășura activitatea de patrulare sau muncă de birou, în funcție de nevoile secției respective, a informat gsp.ro. „În afara sportivilor care sunt calificați la Jocurile Olimpice sau care au șanse la calificare, absolut toți ceilalți sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziția autorităților”, a declarat George Cosac, potrivit sursei citate.

Larisa Iordache, cunoscuta gimnastă  aflată încă în activitate sportivă este legitimată la CS Dinamo, club aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, şi a trebuit să îmbrace uniforma de polițist și să iasă pe stradă, din cauza lipsei de personal, în această perioadă a pandemiei de coronavirus.

Tânăra sportivă a explicat, pe contul personal de Instagram, motivul pentru care s-a îmbrăcat în uniforma de Poliție și i-a îndemnat pe urmăritorii săi să rămână acasă pentru a nu favoriza răspândirea de COVID-19. „Am schimbat costumul de gimastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

În 2017, Larisa Iordache a fost decorată cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, de către președintele Klaus Iohannis.

Vizualizări: 2,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: