Giorgi: Nu am avut performanţă

Gabriel Giorgi, vicepreşedinte al PSD Târgu Jiu, spune că organizaţia din care face parte nu a avut performanţă şi se impune organizarea de alegeri. „Cred că trebuie făcute alegeri în toate organizaţiile în care nu s-a făcut performanţă. Noi la Târgu Jiu, pentru că și eu fac parte din birou, trebuie să recunoaştem că nu am avut performanţă”, a spus Giorgi, făcând referire la pierderea alegerilor de la Primăria Târgu Jiu.

Giorgi mai spune că performanţele nu pot să apară dacă se ascunde gunoiul sub preş în continuare. „Sunt anumite organizaţii care nu au avut rezultate foarte bune, inclusiv cea de la Târgu Jiu. În mod normal, după alegerile de astă-vară, organizaţia de la Târgu Jiu trebuia dizolvată şi băgată în interimat. Restrâns numărul de membri din biroul respectiv, condusă în continuare de domnul Aurel Popescu, până la organizarea de alegeri. Este bine să nu ne mai ascundem gunoiul sub preş şi periodic să ne facem analize de acest gen. Dacă nu urmărim performanţa, nu ne putem aştepta la rezultate”, a spus vicepreşedintele PSD Târgu Jiu la Radio Infinit.

PSD Gorj este împărţit în două tabere, una care vrea alegeri pentru aducerea tandemului Mihai Weber – Cosmin Popescu la şefia organizaţiei, alta care vrea menţinerea lui Florin Cârciumaru până în 2021. Cârciumaru spune că vor fi alegeri în toamnă. (A.A.)

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: