Pro România, cu ochii pe Romanescu: Orice partid și-l dorește!

Marcel Romanescu și Ion Ciocea sunt în vizorul celor de la Pro România. Partidul lui Victor Ponta își dorește cât mai mulți primari ca să aibă șanse mai mari la alegerile de peste doi ani. Deputatul Alin Văcaru a explicat că speră să obțină cel puțin 10% din voturile alegătorilor la următoarele alegeri.

Primarii din Târgu Jiu și Bustuchin par să fie din ce în ce mai curtați de toate partidele. Despre Marcel Romanescu au fost zvonuri că ar fi purtat negocieri intense cu PSD, negate de altfel de edil. Acum și cei de la Pro România i-au deschis ușa. „Clar că primarul are prima șansă și orice partid își dorește să-l ia. Ce-aș putea eu să fac? Să mă duc să stau să le fac marcaje în fiecare zi domnului Romanescu și domnului Ciocea: «Vii la mine? Vii la mine?» E valabil pentru toată lumea. Ușa este deschisă după o analiză foarte clară pentru primari, viceprimari, consilieri. Nu suntem disperaţi să luăm orice! Vor fi primari și de la PSD, și de la PNL, și de la alte partide, dar deciziile se vor lua mai aproape de alegeri, pentru că oamenii își pierd mandatele dacă pleacă acum”, a anunţat deputatul Alin Văcaru.

Cât priveşte alegerile locale programate peste doi ani, Pro România vrea un scor bun chiar de la prima cursă electorală. „Vrem un procent cu două cifre, de la 10 în sus. Nu mai vreau un partid prea mare, că multă putere nu îți face bine. Eu zic că stăm foarte bine în prezent”, a spus Văcaru.

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: