Goană după voturi. Partidul care-ţi testează gratuit glicemia

Ce nu fac politicienii pentru a câştiga simpatia electoratului! Şi cum în toamnă ne aşteaptă un nou rând de alegeri, partidul lui Victor Ponta arată o grijă deosebită faţă de starea de sănătate a alegătorilor din satele Gorjului. De aceea s-a gândit să le verifice gratuit glicemia și tensiunea arterială.

„Sănătatea este cel mai de preț dar al omului! Și pentru că Organizația Gorj a Pro România prețuiește sănătatea, vine în sprijinul gorjenilor. Astfel a organizat, la inițiativa deputatului de Gorj, Alin Văcaru, acțiuni de verificare a glicemiei și tensiunii arteriale în mod gratuit. În acest fel, cetățenii din Peșteana Jiu și Novaci au avut posibilitatea în acest sfârșit de săptămână să își monitorizeze sănătatea. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în special în mediul rural, acolo unde oamenilor le este tot mai greu să-și verifice sănătatea”, anunţă Pro România Gorj.

Să nu uităm că tot în goana pentru voturi, sediul PSD s-a transformat în ultimii ani în cabinet medical pentru consultaţii oftalmologie gratuite. Pentru asta chiar a fost deschis, în 2014, cu puţin timp înainte de campania electorală, un dosar penal pentru coruperea alegătorilor. Dosar care s-a închis la fel de repede cum s-a şi deschis. Ultima consultaţie oftalmologică din sediul PSD a avut loc în decembrie 2018.

Vizualizări: 2,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: