Iordache: Noi am vrut să ne asumăm responsabilitatea CEO

Președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a spus că toată responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă bun sau rău la Complexul Energetic Oltenia este la PSD. Până acum, social-democrații arătau cu degetul spre ministrul Energiei, Anton Anton, care este de la ALDE, deși aveau secretarul de stat care coordona activitatea complexurilor energetice, pe Doru Vișan.

Un secretar de stat de la ALDE, Marius Dumitrașcu, preluase la 1 iulie atribuțiile legate de complexuri, dar a fost nevoit să renunțe la acestea după doar o săptămână, la presiunea PSD. Iordache a spus că ALDE nu are nimic împotrivă, doar că lumea trebuie să știe că de acum încolo întreaga responsabilitate revine PSD. “După ce noi am vrut să ne asumăm responsabilitatea găsirii de soluții la companie, doamna prim-ministru și organizația (n.r. - PSD) de la Gorj au fost foarte supărați și au zis că soluțiile sunt doar la ei”, a spus Ion Iordache la Radio Infinit. “Noi am fost de acord, să își asume ei responsabilitatea găsirii de soluții pentru CE Oltenia”, a adăugat Iordache.

Liderul ALDE Gorj a spus că tot e bine dacă cei de la PSD s-au trezit măcar acum, când cineva le-a pus “puțin foc la fundeleț”, deoarece Complexul Energetic Oltenia are nevoie de soluții. (A.M.)

Vizualizări: 2,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: