Pro România explică susţinerea pentru primarul din Albeni: Îl iubesc oamenii

Deputatul Alin Văcaru a explicat de ce partidul său îl susține pe primarul din Albeni, Ionuţ Stan. Deşi este des pe prima pagină a ziarelor cu scandaluri, Stan este apreciat de cei din Pro România. Alin Văcaru a recunoscut că a fost reticent când a auzit că primarul Stan vrea la partidul lui Victor Ponta, dar l-a surprins să vadă că localnicii din comună îl iubesc şi poate să aibă un rezultat frumos la următoarele alegeri.

Alin Văcaru este de părere că toate scandalurile în care a fost implicat primarul din Albeni au fost create de câţiva angajaţi nemulţumiţi şi nu ar fi nicidecum localnicii afectaţi de ele. De suferit n-ar avea nici activitatea primăriei, îl apără Văcaru pe primarul Ionuţ Stan. „Nu vă ascund. I-am spus şi domnului primar de la Albeni. Noi am crezut că are o problemă domnul primar acolo, că nu mai e iubit de oameni, că vedem că apare în presă domnia sa. Eu susţin primarul şi ce se întâmplă la primărie. Dacă face prostii, fiecare trebuie să răspundă. Dar, deocamdată, nu am văzut că s-ar fi dovedit că sunt prostii sau nu sunt. Sunt doar pure speculaţii ale unor angajaţi. Eu am văzut cum îl primesc oamenii, cum îl iau în braţe, cum îl pupau pe primar”, a declarat deputatul Alin Văcaru.

Parlamentarul a continuat cu laudele la adresa lui Stan. Este convins că va scoate un scor bun la viitoarele alegeri, aşa că nu mai contează scandalurile în care este implicat edilul. „Cât am fost în campanie acolo, trei ore, şi eu, şi colegii noştri, am rămas uimiţi pentru că am avut aşa: Mergem la Albeni? Am văzut scandalurile. Aveam un coleg de la Săcelu, de la Pro România, care lucrase la Albeni, dar îşi dăduse demisia şi ne spunea numai lucruri rele despre domnul primar, am zis: Hai să încercăm, de ce să nu încercăm până la urmă? Să vedem dacă într-adevăr e aşa sau nu e aşa. De-asta până acum spuneam: Nu ni-l asumăm. El ne iubeşte, dar acum am văzut cum e apreciat de oameni şi am zis că, dacă îşi doreşte, de ce să nu vină alături de noi. Eu sunt convins că îl vor dori şi alte partide, dar deocamdată nu a semnat adeziunea la noi pentru că este la UNPR. Mie mi-a demonstrat, 48% e mai mult decât suficient”, a mai spus Văcaru, la Radio Infinit.

De când a preluat mandatul, primarul Ionuţ Stan a avut frecvent conflicte cu angajaţii ori aleşii locali şi chiar cu prefectul Ciprian Florescu.

Vizualizări: 2,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: