Ţucudean pleacă de la Pandurii. Cine urmează!

George Țucudean pleacă de la CS Pandurii, a confirmat administratorul special Marin Golea. Aproape de plecare ar fi și Valentin Alexandru, scrie presa centrală. Astfel, în total, de la Pandurii vor pleca 5 jucători. Şi Narcis Răducan vrea să plece, dar cere 500.000 de lei.

Primii care au reziliat cu clubul gorjean sunt cei trei jucători străini Christian Obodo, Gordan Bunoza şi Jordy Buijs. Aceșia nu acceptă noile condiţii de l Pandurii.
Transferat la Pandurii înaintea acestui sezon, Ţucudean (25 de ani) a marcat 5 goluri în 12 apariţii în Liga 1 pentru fost vicecampioană a României.
La rândul, Alexandru (25 de ani) a ajuns la Târgu-Jiu tot în vară, după ce a impresionat la Dunărea Călăraşi, pentru care a marcat 25 de goluri în sezonul trecut, devenind golgheterul ligii secunde. La Pandurii, a înscris de două ori în nouă prezenţe.

Răducan, la masa credală
Narcis Răducan a hotărât să plece de la CS Pandurii și a depus la administratorul judiciar o cerere în acest sens. Narcis Răducan a anunțat administratorul că se va înscrie la masa credală cu suma de 500 de mii de lei.
„Au început să plece jucătorii importanţi şi astfel nu se poate face performanţă. În aceste condiţii, e mai bine să plec şi eu. Mă gândesc să plec”, a declarat Răducan care pretinde 500.000 de lei de la Pandurii Târgu-Jiu.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: