Un politician a cotizat opt ani la Pandurii Târgu Jiu

Deputatul Scarlat Iriza susține că a cotizat timp de opt ani la echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu cu câte două mii de lei lunar. Iriza a precizat că banii erau folosiți pentru protocolul oaspeților și susține că, dacă municipalitatea nu lua decizia de a desfiinţa actualul stadion, Pandurii nu s-ar fi confruntat cu probleme economice.

Candidatul ALDE la alegerile parlamentare, Scarlat Iriza, susține că de vină pentru situația sportului gorjean este PSD Gorj, în frunte cu Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru. Iriza a ținut să precizeze că a fost singurul politician din Gorj care a sponsorizat cu bani din propriul buzunar echipa. ”Probabil că sunt singurul politician dintre toți candidații la alegerile parlamentare din acest an care într-adevăr am sponsorizat echipa Pandurii cu bani din buzunar, din salariul meu. M-am ocupat de orice meci al echipei noastre la Târgu Jiu, să facă protocolul pentru echipa de manageri a oaspeților și echipa de manageri a gazdelor. N-a fost o sumă mare, dar oricum, o dată la două săptămâni cheltuiam în jur de o mie de lei cu acest protocol, care în momentul de față nu se mai face că n-are cine să-l mai facă”, a declarat Scarlat Iriza, deputat.
În plus, Iriza crede că prăbuşirea echipei s-a produs când autoritățile au luat decizia să desfiinţeze vechiul stadion. Spune că Pandurii ar fi cheltuit un milion de euro de când joacă la Severin. ”Mişcarea cea mai importantă și care a dus Pandurii în situaţia de azi este demolarea Stadionului Municipal. Dacă acest stadion rămânea acolo și stadionul actual era ridicat în altă parte, ar fi fost mai ușor pentru echipă. Prin plecarea Pandurilor la Severin, prin faptul că la Severin spectatori nu se adunau decât maxim 200, 300 de spectatori, Pandurii a pierdut în total, în acești doi ani, undeva la un milion de euro”, a mai spus Scarlat Iriza, deputat.
Totodată, deputatul Scarlat Iriza a făcut apel public către CE Oltenia, despre care spune că de două luni este pe profit, să ajute echipa să iasă din această situație. ”De două luni CEO este pe profit și aș ruga din suflet conducerea complexului să ajute cu o sumă poate infimă de bani să nu pierdem această echipă de suflet a gorjenilor”, a spus Scarlat Iriza, deputat.

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: