Mrzljak s-a întors la Pandurii, trei străini au plecat

Jucătorii de la Pandurii au primit câteva sute de euro din salariu, cât să-i convingă să se prezinte la meciul cu Astra. Jucătorii şi antrenorii au împărţit în total suma de 21 de mii de euro. Ceilalţi salariaţi nu au primit nici un leu. În aceste condiţii, trei jucători au reziliat contractul cu Pandurii, dar este și o surpriză. Filip Mrzljak a revenit la echipă.
Jucătorii și stafful tehnic au primit 21 de mii de euro, adică un sfert din cât ar fi trebuit să primească pe o lună. Restanțele sunt mult mai mari. Dată fiind situaţia, trei jucători au reziliat cu Pandurii. Este vorba despre nigerianul Obodo, olandezul Buijs şi bosniacul Bunoza. “Jucătorii străini nu au acceptat condiţiile impuse de club şi vor părăsi echipa. Ce pot să fac decât să le strâng mâna și să le mulțumesc pentru ce au făcut până acum”, a declarat antrenorul Petre Grigoraș. Tot el a anunțat și că Mrzljak s-a întors la Pandurii.
Mijlocaşul croat părăsise echipa în partea a doua a lunii septembrie, fără să anunțe. Jucătorul de 23 de ani, care a fost transferat de clubul Pandurii în 2015, a evoluat în şapte dintre partidele din turul acestui sezon şi a marcat de două ori pentru Pandurii. Jucătorul a purtat discuţii cu conducerea clubului, iar Petre Grigoraş spune că l-a iertat pentru felul în care a plecat de la echipă.

“Avem mari probleme în linia de apărare. Ne lipsesc patru jucători extrem de importanți, dintre care trei fundași centrali. Vom încerca să ne adaptăm, să improvizez”.
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: