Gorj: Câte școli sunt în scenariul verde și câte în galben

Unitățile de învățământ și-au deschis larg ușile, iar elevii s-au întors fizic la ore după o perioadă destul de mare în care au fost nevoiți să învețe online. În județul Gorj sunt peste 470 de școli, însă nu toate sunt deschise în scenariul verde.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, Corina Belteu, spune că, din numărul total de 472 de școli, 203 au început în scenariul galben. De asemenea, există și 2 școli în care elevii nu au revenit în sălile de clasă.

”În județul Gorj avem dintr-un număr de 472 de unități de învățământ, 267 de unități de învățământ au început astăzi școala în scenariu verde, 203 în scenariu galben și avem și două unități de învățământ care au început cursurile tot online. Vorbim despre Grădinița numărul 1 din Motru, care se află în reabilitare, și Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu, acolo unde se pare că există cadre didactice infectate, dar și personal auxiliar”, a spus Corina Belteu.

Rata de infectare se stabilește la două săptămâni, însă scenariul se poate schimba în funcție de numărul elevilor infectați.  

Vizualizări: 1,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: