Gorj: Concurează de unul singur la șefia spitalului

„Luptă” ca și rezolvată pentru șefia Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu. O singură persoană și-a depus candidatura pentru postul de manager al instituției sanitare. Este vorba de actualul manager al spitalului, Aurel Stolojanu.

Comisia de concurs, din care fac parte și șefii spitalelor din Novaci și Turceni, a analizat, în data de 10 ianuarie, dosarele depuse la concurs. Nu au prea mult de muncă, pentru că doar economistul Aurel Stolojanu a fost interesat de acest post.

Candidatura actualului director a fost admisă, acesta îndeplinind toate condițiile pentru a participa la concurs. Stolojanu își va susține proiectul de management în data de 21 ianuarie 2020 și, mai mult ca sigur, va conduce spitalul încă 3 ani de acum încolo.

Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu a fost înființat în anul 1949, ca unitate spitalicească a U.M. Sadu, pe atunci sub denumirea de „Fram Bumbești-Jiu.

Începând cu anul 2012, unitatea este condusă de ing. ec. Aurel Stolojanu. Salariul acestuia este de circa 10 mii lei/lună, net.

Galerie foto


Vizualizări: 3,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: