Gorj: Crescătorii de porci primesc deja comenzi pentru preparatele tradiționale de sărbători

Cei care nu au timpul necesar sau nu dispun de  suficiente resurse financiare pentru a cumpăra porc de Crăciun, au posibilitatea să pună pe masă de sărbători preparate tradiționale. Crescătorii de porci din Gorj au deschis lista cu comenzile pentru preparatele din carne de porc.

De exemplu o gorjeancă din Turcinești a început deja să primească comenzi pentru caltaboși, cârnați, șunculiță dar și alte preparate din carne de porc crescut bio și pregătite după rețete tradiționale.

"Când spui carne din garniță, te gândești la o carne fragedă și afumată, savurată într-o zi de iarnă. Este, de departe, un deliciu culinar care încântă gusturile și celor mai mari gurmanzi, reprezentând un adevărat ospăț tradițional autentic. Așadar, declarăm deschisă lista pentru comenzile de Crăciun. Preparată în casă, cu carne din propria gospodărie. Pe lângă acest deliciu o să avem cârnați de casă și caltaboși proaspeți, slănină, mușchi sărat și afumat, numai buni de pus pe masa de Crăciun", anunță proprietara de la Bio Turcinești.

Prețurile diferă în funcție de produse dar și de cantitatea solicitată. Gospodării din Turcinești trimit atât în județ cât și în țară prin curier.

Cei care doresc produse tradiționale bio pot comanda și preparatele vor fi livrare direct la ușă.

Vizualizări: 2,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: