Gorj: Petreceri fără număr în an electoral

S-a dus austeritatea, să înceapă petrecerile! Mai mulți primari din Gorj organizează petreceri de 8 Martie pentru femeile din localitățile pe care le conduc. Dacă în unele comune, astfel de chefuri au tradiție de câțiva ani, în alte zone, se organizează pentru prima dată. Coincidență sau nu, fix în an electoral. 

La Aninoasa, de exemplu, primarul Ilie Petroi a anunțat femeile din comuna pe care o conduce că face petrecere la un restaurant din Bibești pentru a sărbători ziua de 8 Martie. Femeile nu plătesc nimic. Ba mai mult, pentru cine nu are posibilitatea să ajungă la petrecere, primăria a pus la dispoziție trei microbuze de călători. Primarul a fost cel care a transmis pe Facebook inclusiv programul pe sate al microbuzelor și cine sunt persoanele responsabile cu această sarcină. 

Nu este singura localitate unde se organizează petreceri. Invitați de onoare sunt artiștii de la Ansamblul Doina Gorjului. De altfel, așa s-a și aflat de multe localități unde vor fi organizate astfel de evenimente pentru că primarii nu au făcut publice detalii despre cheltuielile cu aceste petreceri. 

În Bîlteni, autoritățile au alocat 100 de mii de lei. Cap de afiș e Vali Vijelie. Peste o mie de persoane sunt așteptate la eveniment. În Bumbești-Jiu, a fost marcată în avans ziua de 8 Martie.

Și la Țicleni, va fi petrecere de Ziua Femeii. „Un spectacol cu Doina Gorjului, la ora 18. Am alocat 10 mii de lei. Sala are 240 de locuri. În fiecare an organizăm astfel de evenimente”, a spus primarul din Țicleni, Radu Constantin. 

Vizualizări: 2,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: