Gorj: Sărbători Pascale pe pârtie

Sărbători Pascale cu zăpadă, numai bună pentru practicarea sporturilor de iarnă, în zona montană Rânca. A nins din nou, așa că administratorul pârtiilor din Rânca nu a ratat ocazia de a le oferi turiștilor care vin să petreacă sărbătorile în zonă prilejul de a schia.

Pârtia M1 și cea de pe Vârful Păpușa au fost amenajate pentru iubitorii de schi și snowboard. Vineri de dimineață se va porni instalația pe cabluri, așa că turiștii care merg la Rânca se vor bucura de Sărbători Pascale cu zăpadă și distracție pe pârtie întocmai ca în mijlocul iernii.

”Vor merge instalația pe cabluri de pe pârtia M1 și telescaunul de pe Vârful Păpușa, începând de vineri de dimineață, pe toată perioada sărbătorilor de Paște, la fel ca în plin sezon de iarnă. Am bătut pârtiile, le mai batem o dată joi, astfel ca în week-end condițiile să fie foarte bune. Turiștii care vin de Paște la Rânca vor avea parte de sărbători de cinste”, a declarat Vasile Mitroi, administratorul pârtiei de schi din Rânca.

Cel mai probabil la Rânca se va schia până la începutul lunii mai. ”Anul trecut s-a schiat până în mai și cred că se va repeta și anul acesta. Se anunță ploi și ceva soare după Paște dar eu cred că o să avem zăpadă și de 1 Mai la Rânca. Chiar dacă nu se va putea schia, telescaunul va fi funcțional pentru turiștii care vor dorii să se plimbe”, a mai spus Vasile Mitroi.

Vizualizări: 805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: