Gorj TV e alături de tine!

Gorj TV continuă campania de ajutorare a familiilor cu care viaţa nu a fost blândă! Pe una dintre uliţele localităţii Băleşti o bătrânică de 75 de ani locuieşte într-o căsuţă sărăcăcioasă şi îşi îngrijeşte cu dragoste cei doi nepoţei, gemeni. Micuţii au rămas orfani, după ce mama lor, de 33 de ani, a plecat în lumea celor drepţi. Cei doi copii au 2 ani si 7 luni, iar bunica lor, Lucia Bălăşoiu a făcut imposibilul pentru a păstra copii alături de ea. Gorj TV le-a adus un zâmbet pe buze.
Lucia Bălăşoiu se trezeşte în fiecare dimineaţă cu lacrimi în ochi pentru că nu are posibilitatea să le ofere celor doi nepoţi, rămaşi orfani, condiţiile de care au nevoie pentru a creşte armonios. Este totuşi fericită că îi are lângă ea şi spune că va lupta din răsputeri să îi facă să nu simtă lipsa mamei lor care a trecut în lumea celor drepţi. “Mă descurc aşa cum pot, dar nu îi las, să râdă lumea. Am grijă de ei ca de ochii din cap“, spune bătrâna cu lacrimi în ochi. Bunica primeşte ajutor şi din partea naşului copiilor. “ Eu la Protecţia Copilului am promis că le voi face două cămăruţe, să aibă nişte condiţii de trai decente. O ajutăm pe a bătrană să aibă grijă de copii, nu îi lăsăm". Singurul venit al bătrânei este ajutorul social de la primăria Băleşti. În rest îşi creşte nepotii cu ajutorul rudelor şi al vecinilor. Femeia s-a bucurat când a văzut la poartă echipa Gorj TV cu daruri pentru cei mici. “Fata mea s-ar bucura nespus de mult să vadă că vă gândiţi la copiii ei. Păcat că s-a prăpădit şi i-a lăsat şi nu este aici.“ Acestea au fost cuvintele pe care bunica abia le-a rostit printre lacrimi.

Gorj TV le-a oferit copiilor haine, jucării şi alimente

Televiziunea Gorj TV a venit în ajutorul bunicii şi a cumpărat pentru gemeni mâncare, haine şi jucării. Copii s-au bucurat nespus de mult, în special pentru că acum se pot plimba şi ei cu bicicleta, le fel ca alţi micuţi. Lucia Bălăşoiu a fost bucuroasă de faptul că a primit alimente, dar a inceput să şi plângă, spunând că le va folosi pentru pomana fiicei sale. Campania Gorj TV va continua pe parcursul întregii săptămâni, cu alte cazuri la fel de impresionante.


Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: