Gorj TV trece astăzi la grila de toamnă

Emisiuni mai multe, mai bune şi mai diverse! Asta vă oferă Gorj TV începând de astăzi, când începe grila de toamnă.

Chiar prima emisiune din grila de toamnă este o premieră. Astfel, în fiecare luni, începând cu ora 17.00, vă invităm la Ora de gardă, o emisiune pe teme medicale moderată de Alexandra Folcuţ. Va fi o emisiune în direct, la care puteti semnala prin telefon toate problemele cu care v-aţi confruntat în spitale, cabinete medicale sau farmacii. Gorj TV mai are o emisiune în premieră luni, este vorba de un talk-show sportiv, Sport Report, moderat de David Constantinescu. O emisiune cu multe rubrici, la care sunt invitaţi şi telespectatorii să participe. „Foc de întrebări“ este rubrica în care moderatorul îi adresează invitatului întrebările primie de la telespectatori, cea mai bună întrebare urmând a fi premiată.

Odată cu noua grilă Gorj TV va reveni „pe sticlă“ şi emisiunea „Provocare la adevăr“, cu Gabriela Gîngioveanu. De luni până joi, la ora 20.00, atât invitaţii, cât şi telespectatorii, vor fi provocaţi să dezbată cele mai arzătoare probleme ale zilei.

Tot la capitolul „noutăţi“ vă semnalăm o emisiune de revista presei, prezentată de Nicoleta Mocioi, dar şi o rubrică de cultură generală, care vă prezintă informaţii inedite, mai noi sau mai vechi, din toate domeniile de activitate, sub genericul „7 poVeşti“.

Ştirile Gorj TV vă sunt prezentate începând de astăzi într-un nou format, mai dinamic. Ora de difuzare rămâne tot 18.00, dar durata jurnalului creşte la 40 de minute.

Rămân în grilă emisiuni consacrate. „Agenda locală“, talk show moderat de Daniela Gapşea, îşi modifică ora de difuzare. Astfel, puteţi afla totul despre problemele specifice comunităţilor locale dacă urmăriţi „Agenda locală“ de marţi până vineri, ora 17.00. Vor fi telefoane în direct, astfel că vă puteţi spune păsurile primarilor şi şefilor de instituţii invitaţi la emisiune.

La Gorj TV veţi avea parte în continuare de o oră de cultură, oferită în fiecare marţi, la ora 19.00, de prof. Elena Roată. Problemele din învăţământ, dar şi cele specifice sindicatelor, îşi vor găsi ecou în fiecare miercuri, la emisiunea „Repere“, moderată de Cornel Şomâcu. Joi şi vineri veţi putea urmări la Gorj TV emisiuni de reportaj, realizate de Nicoleta Mocioi respectiv Aura Stoenescu.

Şi toate acestea reprezintă doar un prim pas, deoarece sfârşitul lunii septembrie va aduce noi surprize la Gorj TV.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: