Gorj: Vor să pună pozele politicienilor pe tomberon

Minerii și energeticienii care protestează în fața Prefecturii Gorj vor să cumpere un tomberon pe care să-l ia cu ei la protest. Angajații companiei energetice vor lipi pe pubelă fotografiile unor politicieni din județul Gorj, fiind vorba despre cei care i-au mințit legat de votarea proiectului privind reducerea vârstei de pensionare.

Sindicalistul din CE Oltenia, Nicu Bunoaica, spune că au preluat modelul din alte țări, în care diverși aleși ai poporului au fost băgați forțat în tomberoane de către cetățenii nemulțumiți.

”M-am gândit să cumpăr un tomberon. În Europa se practică acest lucru. Toți parlamentarii care nu își fac treaba sunt băgați în tomberon. Oamenii politici trebuie să fie trași de urechi. Cei de la Gorj nu și-au făcut treaba. Cerem aprobarea, tocmai că murim prin cariere și avem nevoie să fim și noi bine. Oamenii vor fi trimiși acasă fără să fie încadrați la pensionare. Se dau mari deputați, dar nu sunt”, a afirmat Nicu Bunoaica.   

Zeci de salariați din Complexul Energetic Oltenia protestează pentru a 14-a săptămână la rând cerând reducerea vârstei de pensionare.

Vizualizări: 1,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: