Gorjanu speră să califice doi luptători la finale

Luptătorii de la CSM Târgu Jiu vor lua parte joi şi vineri la un turneu de calificare la lupte libere, care are loc la Târgoviște în perioada 11-12 martie. Antrenorul Mădălin Gorjanu speră ca cei doi sportivi, Alex Beșliu și Eduard Popescu, să aibă evoluții foarte bune și să se califice la fazele finale ale Cupei României şi Campionatului Naţional.

Sala Polivalentă din Târgoviște programează joi și vineri, 11-12 martie, turneul de calificare pentru Cupa României și Finala Campionatului Național de seniori la lupte libere.

Antrenorul secției de lupte libere a CSM Târgu Jiu, Mădălin Gorjanu, va face deplasarea la Târgoviște cu cei doi sportivi cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu CS Pandurii, Alexandru Beșliu și Eduard Popescu, a informat oficial CSM Târgu Jiu.

Mădălin Gorjeanu, antrenorul care-i pregătește pe Alex Beşliu şi Eduard Popescu, speră ca cei doi sportivi să treacă cu bine peste calificări și să ajungă la turneul final, acolo unde își dorește să-i vadă pe podium, deşi este vorba de o competiţie de seniori iar cei doi sunt încă juniori. „După un prim turneu la U15, încep și competițiile la nivel de seniori în acest an. Așteptăm cu mare interes prima competiție din 2021, pentru a vedea cum stăm după pregătirea pe care am făcut-o în iarnă. La Târgoviște este un turneu de calificare pentru CN de Seniori și cu siguranță nu va fi deloc ușor pentru cei doi sportivi, care sunt încă juniori, pentru că ei se vor lupta cu sportivi mult mai experimentați. Eu sper ca cei doi să aibă evoluții bune, spre foarte bune, și să se califice la faza finală. Având în vedere anul excepțional pe care cei doi l-au avut, aici mă refer la 2020, eu sper că, atât Alex Beșliu, cât și Eduard Popescu, vor repeta performațele de anul trecut de la juniori și U23, iar pentru Campionatele Naționale de Seniori, o clasare pe podium ar fi ceva senzațional”, a precizat antrenorul celor doi luptători, Mădălin Gorjeanu.

La Târgoviște, la turneul de calificare, Alexandru Beșliu va intra pe saltea la categoria 97 kg, în timp ce Eduard Popescu va concura la categoria 125 kg.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: