Cojocaru are susţinere la Pandurii

Antrenorul Călin Cojocaru beneficiază în continuare de credit din partea conducerii clubului Pandurii, chiar dacă este contestat de o parte dintre suporteri. Tehnicianul este susţinut pentru că are meritul de a fi făcut echipa actuală, ştiut fiind faptul că nimeni nu mai finanţează clubul de ani de zile.

Contestat de o parte dintre suporterii echipei Pandurii, mai ales după conflictul cu jucătorul Constantin Grecu, pe care l-a exclus din lot, antrenorul Călin Cojocaru se bucură de susţinerea clubului, mai ales că a ajutat, prin diverși oameni de afaceri, și financiar clubul gorjean.

Pandurii nu mai este susţinută financiar de nimeni, de la intrarea în insolvenţă, şi nici jucătorii, nici angajaţii şi nici antrenorii nu şi-au mai încasat salariile de ani de zile. „Antrenorul are meritul că el a făcut echipa din nimic iar toţi cei care îl contestă nu au mişcat un deget să ajute, decât au privit şi au sperat să dispară Pandurii. Ei de vreo patru ani de zile speră. Antrenorul pe care îl avem acum, în afară de meseria lui, de a antrena echipa, are şi meritul de a fi făcut în ultimul an echipa, aducând jucători, dintre care unul evoluează şi la Liga 1, fără să fi avut la dispoziţie fonduri pentru transferuri, nici un ban”, spunea după eşecul din primul meci oficial din acest an Marin Condescu, fost preşedinte, şi unul dintre oamenii care mai susţin echipa pentru a se putea plăti baremurile de arbitraj sau deplasările echipei, adăugând că speră ca antrenorul Cojocaru să îşi poată impune şi concepţia de joc: „Noi sperăm că va reuşi să îşi impună şi concepţia de joc şi suntem în grafic pentru perioada care va urma, dacă vom ştii să folosim bine meciurile pe care le mai avem cu echipele care sunt aproape de noi în clasament şi care sunt împreună cu noi în luptă pentru evitarea retrogradării”.

Pandurii are însă doar 8 puncte, iar cele două victorii pe care le-a obţinut, au fost înregistrate împotriva altor două echipe aflate la retrogradare, CSM Reșița și CSM Slatina. Din păcate cei de la Pandurii nu au reuşit să învingă şi pe Aerostar Bacău în ultima etapă, dar au reuşit totuşi un rezultat de egalitate în deplasare.


 

Vizualizări: 762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: