Pauză de o lună în campionat pentru handbalistele CSM

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor avea o pauză mai lungă în campionat până la viitorul turneu. Jucătoarele nu vor intra însă în vacanţă, ci se vor antrena pentru turneul din perioada 9 – 11 aprilie.

După turneul de succes de la Târgu Jiu, pentru handbalistele CSM urmează o pauză de câteva zile de la pregătire. După această binemeritată pauză, jucătoarele vor reveni la antrenamente pentru a pregăti ultimul turneu din serie, care se va desfăşura în perioada 9-11 aprilie, cel mai probabil la Deva.

„E clar că fetele vor avea o săptămână de pauză şi de refacere, după care vom începe pregătirea pentru ultimul turneu. Va fi un turneu foarte greu, dar plecăm cu mari speranţe şi cred că fetele vor fi la fel de motivate ca la toate jocurile”, a spus antrenorul Liviu Andrieş care şi-a felicitat jucătoarele pentru cele trei victorii obţinute la acest ultim turneu şi s-a declarat mulţumit de jocul prestat de echipa sa, unul mult mai bun faţă de turneul precedent: „Ne-am îndeplinit obiectivul, am obţinut trei victorii. E clar că a fost şi o îmbunătăţire a jocului, trebuie să fim realişti. Faţă de turneul precedent am avut o altă prestaţie şi o altă exprimare în joc. Ţin să felicit fetele pentru efortul depus”.

Şi şeful secţiei de handbal a CSM, Dan Ilieş, a declarat că este mulţumit de evoluţia echipei şi că speră ca jucătoarele accidentate să revină cât mai repede: „Am reuşit să ajungem la zece meciuri fără înfrângere. Singurul minus al turneului a fost accidentarea Mihaelei Obedeanu. În rest, s-au întâmplat lucrurile după cum credeam şi cum declaram, am reuşit să ne impunem. Asta ne dă încredere ca să fim pregătiţi pentru ultimul turneu, unde, cu siguranţă, meciul cel mai important va fi cel cu Deva”.

La ultimul turneu CSM Târgu Jiu va juca cu CSU Timişoara şi cu CSM Deva, în chiar ultimul meci al seriei.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: