Aldescu merge din nou la naţionala Under 18

Nouă jucători din Liga 2 au fost convocați în lotul lărgit al României U18 pentru amicalele cu formaţia similară din Ungaria. Printre aceştia se numără şi portarul de 17 ani al celor de la Pandurii, Marius Leonard Aldescu, care a fost convocat şi la alte acţiuni de pregătire ale naţionalei.

Naționala Under 18 a României se va afla în perioada 15-18 martie într-un stagiu de pregătire în Ungaria, unde va disputa și două meciuri amicale, ambele contra selecționatei similare a țării vecine.

Lotul convocat de selecționerul Adrian Văsâi se va reuni în data de 13 martie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, și va pleca în Ungaria, la Debrecen, în data de 15 martie. În lotul lărgit convocat pentru această acțiune se numără nouă jucători din lotul unor echipe de Liga 2, aceștia fiind: Marius Aldescu (Pandurii Târgu Jiu), Robert Popa (U Craiova 1948 SA) – Botond Gergely (FK Csikzsereda), Adrian Nicolae (Petrolul Ploieşti), Sergiu Pîrvulescu (SCM Gloria Buzău), Robert Sălceanu (Dunărea Călărași) – Marius Ciobanu-Vanghele (Unirea Slobozia), Rareș Ilie (Rapid) și Demetris Cristodulo (CSM Reșița). În Liga a 2-a din România, în perioada 11-14 martie are loc etapa a 19-a a sezonului regulat, astfel că jucătorii convocaţi vor lipsi la aceste meciuri.

Lotul va fi definitivat în zilele următoare, astfel că la unii dintre cei enumerați mai sus sau alții din lotul care momentan cuprinde 29 de jucători s-ar putea renunța, în funcţie şi de rezultatele testelor Covid obligatorii pe care jucătorii le-au efectuat.

România U18 va juca în data de 16 martie, de la ora 16:00, un amical cu Ungaria U18 pe ”Balmazújváros Stadium”, iar în data de 18 martie, de la ora 11:00, va avea loc revanșa, pe ”Nagyerdei Stadium”.

Lotul lărgit convocat de Adrian Văsâi la România U18 pentru amicalele din Ungaria numără şi o serie de jucători din Liga 1 de la Dinamo, FCSB, FC Viitorul, Gaz Metan Mediaș, UTA şi Astra. Printre aceştia se va număra şi gorjeanul Roberto Mălăele care în prezent evoluează pentru FC Viitorul Constanţa.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: