Gorjean din Runcu, prins la graniţă cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, pe timpul unor misiuni de supraveghere şi control desfăşurate la frontiera de stat a României, au descoperit 4.370 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau a fi introduse ilegal pe piaţa neagră de desfacere din România.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 05.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, pe timpul desfăşurării unei misiuni de supraveghere şi control în zona de competenţă au depistat, pe DN18, între localităţile Vişeu de Jos şi Leordina, o persoană care transporta mai multe bagaje voluminoase. În urma legitimării persoanei, s-a stabilit că aceasta este cetăţeanul român, L. Grigore, în vârstă de 30 ani, din localitatea Runcu, judeţul Gorj. Bărbatul a fost condus la sediul sectorului, iar în urma inventarierii bagajelor personale, s-a constatat că acestea conţin 500 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 4.400 lei.

Pe timpul cercetărilor, s-a stabilit că în activitatea infracţională este implicat şi P. Ioan, de 56 ani din localitatea Ruscova, judeţul Maramureş. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. (A.A.)

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: