Gorjean dispărut de o lună!

Oamenii legii îl caută pe Constantin Cojocaru, în vârstă de 53 ani, din Stoina, dispărut încă de începutul lunii trecute. Bărbatul a plecat în perioada 07-10 noiembrie în mod voluntar de acasă şi până în prezent nu a mai revenit. “Cu ocazia verificărilor efectuate, nu s-a reuşit să se stabilească date certe cu privire la împrejurările în care sus-numitul a plecat de la domiciliu şi nici date că ar fi fost victima vreunei infracţiuni, neputând fi obţinute date utile stabilirii situaţiei persoanei în cauză”, arată IPJ Gorj. 

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălţime de 1,80 m, greutate 70 kg, păr drept tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, prezintă calviţie. La data plecării, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă din material sintetic culoare maro deschis, o pereche de pantalon de culoare neagră, fiind încălţat cu o pereche de cizme din cauciuc culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: