Gorjeancă condamnată pentru sechestrare de persoane și furt

O femeie din județul Gorj, care întreținea relații sexuale contracost, a fost condamnată pentru sechestrare de persoane și furt.

Aceasta a fost contactată de un gorjean și a stabilit să se întâlnească cu acesta la apartamentul său din Târgu Jiu. Prostituata a ajuns la domiciliul acestuia în jurul orei 22.00 și a rămas până a doua zi. Potrivit rechizitoriului, bărbatul i-a spus că are o problemă de rezolvat și să-l aștepte. Profitând de faptul că este singură, aceasta i-a luat două televizoare SMART și l-a chemat pe concubinul său pentru a le lua. Mai mult decât atât, „Aceasta a găsit un anunţ pentru telefon marca Iphone 12 Pro Max şi l-a contactat telefonic pe vânzător, stabilind ca acesta să se deplaseze la imobilul în care se afla. După aproximativ 2 ore, la imobil şi-a făcut apariţia şi persoana vătămată, care, după ce a fost primit în apartament de către femeie, i-a înmânat telefonul mobil pentru a-l testa.

Sub pretextul că doreşte să conecteze telefonul mobil la laptop pentru a verifica originalitatea acestuia, inculpata a plecat din bucătărie şi i-a spus persoanei vătămate să aştepte, însă aceasta a părăsit apartamentul, asigurând cu cheia uşa de acces în imobil“, au constatat anchetatorii. Femeia a amanetat telefonul cu suma de 4.500 de lei. Tânărul a fost nevoit să apeleze la 112, astfel că pompierii au intervenit pentru a-i da drumul din apartamentul în care era încuiat.

Femeia a fost condamnată de Judecătoria Târgu Jiu la o pedeapsă de patru ani și patru luni de închisoare pentru furt și sechestrare de persoane, după ce pedeapsa inițială i-a fost suplimentată ca urmare a faptului că a suferit și alte condamnări. Și concubinul ei a fost condamnat la aceeași pedeapsă.

Vizualizări: 2,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: