Gorjeanca cunoscută ca ”Mama Natură” a îmbrăcat rochie de mireasă

Gorjeanca Roxana Ionescu, cunoscută şi ca „Mama natură”, la emisiunea lui Dan Negru, a îmbrăcat rochia de mireasă. Evenimentul a avut loc la un an după ce fosta vedetă TV  a semnat actele de cununie cu soţul său în fața ofiterului de stare civilă.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios la un an după cununia civilă şi la şase ani de relaţie. Când măsurile de restricţie s-au relaxat în România în privința pandemiei, Roxana Ionescu a pășit în fața altarului alături de soțul ei, după mai multe amânări ale evenimentului.

Mirii au organizat o nuntă ca în povești și au reușit să își împărtășească bucuria evenimentului alături de persoanele dragi. Roxana Ionescu i-a surprins pe toți cu rochia ei de mireasa şi a strălucit într-o rochie albă, lungă, cu o crăpătură sexy pe picior.  

Vedeta este originară din Gorj dar nunta a avut loc la Timișoara, de acolo de unde este soțul său și unde cei doi au ales să locuiască. Zeci de vedete au ajuns pentru evenimentul monden al acestei veri şi nu au lipsit Dani și Gabriela Oțil (finii mirelui și miresei), Mihai Bendeac, Speak și iubita lui, Ștefania, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ori Monica Munteanu.

Cei doi miri au trecut printr-o întâmplare extrem de tristă în urmă cu doi ani, când sarcina pe care vedeta o purta nu a mai evoluat și în a șașea lună, inima bebelușului lor s-a oprit. Au fost momente extrem de dramatice pentru Roxana și Tinu dar au reușit să treacă împreună peste evenimentul tragic care i-a marcat pe amândoi.

Galerie foto


Vizualizări: 14,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: