Gorjeanca Denisa Tîlvescu a ajuns cu aurul în țară

Echipa de 8+1 feminin s-a întors în țară după ce a luat aurul la Campionatele Mondiale de canotaj care au avut loc la Sarasota, SUA. Gorjeanca Denisa Tîlvescu face parte din echipajul câștigător și a declarat pe aeroport că își dorește ca victoriile echipajului de 8+1 să nu se oprească aici. „Sunt momente foarte frumoase pentru noi, pentru că ne întoarcem victorioase. Suntem foarte mândre de rezultatul nostru, dorim să mergem mai departe în același fel. Am fost o adevărată echipă de la începutul anului și până acum nu am ratat nicio cursă, le-am câștigat pe toate. Sperăm să se bucure toată lumea alături de noi pentru această medalie”, a spus Denisa Tîlvescu.

Tânăra este deja cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu, primind acest titlu după primele medalii câștigate în competiții importante.

Echipajul feminin de 8+1 este alcătuit din Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu, Adelina Boguș, Laura Oprea și Daniela Druncea. Medalie de aur a luat România și în proba feminină de dublu vâsle categorie ușoară, din care fac parte Ionela-Livia Lehaci și Gianina-Elena Beleagă. (A.A.)

Vizualizări: 5,788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: