Gorjeancă în semifinala show-ului „Vedeta populară“

O elevă de 17 ani, care studiază muzica clasică la Liceul Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu, a câştigat ultima bătălie pentru un loc în semifinala Vedeta populară de la TVR 1. Yasmine Alexandra Polacek va concura, împreună cu ceilalţi opt tineri calificaţi, în semifinala Vedeta populară, pe 16 decembrie.

Yasmine Alexandra Polacek are 17 ani şi este elevă la Liceul de Arte Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu, unde studiază muzica clasică. Yasmine este a noua sefiminalistă Vedeta populară a sezonului al treilea. Duminica viitoare, pe 16 decembrie, Yasmine şi ceilalţi 8 concurenţi calificaţi se întrec în semifinala Vedeta populară, de la ora 21.00, la TVR 1.

Yasmine a crescut cu muzica lui Pavarotti şi, pentru că i-a plăcut, a vrut să încerce să se exprime în acest gen muzical. Muzica populară i-a intrat în suflet în urma unui rol într-o piesă de teatru. Se întâmpla în grădiniţă şi a fost sprijinită de bunica ei.

Între timp, la liceu, a studiat şi flaut, şi pian, dar nu se vede urmând o carieră de instrumentist. Visează să ajungă solist vocal. Totul este să descopere şi ce gen de muzică vrea să cânte. Până atunci, concertează în casă cu cei opt papagali pe care îi are.

Yasmine a interpretat în concurs, la prima probă de la Vedeta populară, o doină din repertoriul Mariei Cornescu şi al lui Nelu Bălăşoiu – „Strigă mândra la neica”. Iar aprecierile juriului s-au auzit chiar din timpul interpretării. „Şi dacă veneai în blugi, eu tot 10 îţi dădeam! Foarte, foarte, foarte frumos!”, a exclamat Grigore Leşe. „Fără cuvinte, chiar ai reuşit să captezi atenţia tuturor chiar de la primul sunet! Într-adevăr, valoarea nu aşteaptă numărul anilor! Ne-ai lăsat o impresie extraorinară! Bravo!”, a completat Elise Stan. Şi ceilalţi membri ai juriului au felicitat-o, bucuroşi că pe scena Vedeta populară s-a prezentat o astfel de concurentă.

La proba a doua, Yasmine a urcat pe scenă alături de o interpretă pe care o consideră desăvârşită şi de al cărei repertoriu este îndrăgostită. Yasmine Polacek a cântat, la Vedeta populară, în duet cu Vitoriţa Lăcătuşu.

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: