Gorjeancă răpită de fostul concubin

O femeie de 34 de ani din Rovinari a fost răpită luni, 1 martie, de fostul ei concubin, căruia i s-a năzărit că vrea să afle motivul despărțirii.

Acesta a băgat-o într-un autoturism, pe drumul industrial Rovinari – Fărcășești. O colegă a femeii a sunat la 112. “În timp ce polițiștii se deplasau pe sectorul de drum mai sus menționat, apelanta a revenit asupra apelului 112, relatând ca femeia a fost readusă la locul de unde a fost luată, însă acesta a plecat de la fata locului”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul de 43 de ani, din comuna Plopșoru, acesta fiind condus la sediul poliției pentru stabilirea activității infracționale.

“În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta ar fi avut o relație de concubinaj cu femeia de 34 de ani, până la sfârșitul anului 2020, când femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva sa, iar în această dimineață, ar fi forțat-o să meargă cu el, pentru a purta discuții pe tema despărțirii lor”, a comunicat Poliția.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție si lipsire de libertate, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: