Gorjeanul acuzat de ultraj, prins la Bihor

Bărbatul de 42 de ani, căutat de trei zile de polițiști, fiind acuzat de ultraj, a fost găsit duminică după-amiaza în județul Bihor. Potrivit poliției, acesta era într-un microbuz de persoane și mergea spre graniță, încercând să părăsească țara.

Joi seara, gorjeanul a avut o dispută cu polițiștii din Runcu. Totul ar fi pornit de la faptul că bărbatul, cunoscut ca Petre Cilicu, a venit în țară în decembrie anul trecut, cu permis de Irlanda. Acesta nu avea dreptul să circule pe drumurile publice, dar mergea pe dealuri și cărări de munte, fiind pasionat de off road.

Cilicu i-a acuzat pe polițiști că stau la pândă, pentru a-l prinde pe drum, și i-a înjurat minute în șir. Chiar el a postat imaginile pe pagina de socializare, dându-le un motiv în plus oamenilor legii să îi facă dosar penal pentru ultraj. Pe înregistrare se aude cum el acuză polițistul că a scos pistolul la el mai devreme, dar și omul legii care îi reproșează că a scos securea la el.

Pe numele gorjeanului a fost emis un mandat de aducere, acesta urmând să fie audiat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cilicu a postat vineri și sâmbătă filmulețe pe pagina de socializare, cu el făcând off road pe munte și sfidând oamenii legii că nu îl pot găsi acolo. Apoi și-a lăsat mașina la Bumbești Jiu și nu s-a mai știut nimic de el până duminică, după prânz, când a fost prins în microbuz. (A.A.)

Vizualizări: 13,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: