Gorjeanul Andrei Măjeri, primul spectacol la Târgu Jiu

O nouă premieră la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Este vorba de spectacolul Amplexus sau „Ultima îmbrăţişare” a regizorului gorjean Andrei Măjeri. Piesa va fi prezentată publicului târgujian duminică, 25 noiembrie, de la ora 19:00.

Actorii din distribuţia spectacolului „Amplexus” sunt: Simona Urs, Radu Botar, Cosmin Brehuţă, Mădălina Ciobănuc, Oana Marinescu, Vlad Rădulea şi Mihai Rădulea. Regia şi textul sunt semnate de Andrei Măjeri, iar scenografia de Irina Chirilă.

„Spectacolul îi aparţine, regia şi textul, regizorului Andrei Măjeri, gorjeanul nostru care pentru prima oară pune în scenă un spectacol la Teatrul Dramatic «Elvira Godeanu» din Târgu Jiu”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului târgujian.

Regizorul spune că va veni în faţa iubitorilor teatrului cu cel mai bun spectacol al său. „Spectacolul este bazat pe un text scris de mine în urmă cu 2 ani şi pe care l-am propus managerului Brehuţă. Am avut o lectură, în iunie, cu cei trei actori din rolurile principale şi, în urma acelei lecturi, am hotărât să facem acest text, care acum s-a transformat într-un spectacol de care eu sunt foarte, foarte mândru. Nu e doar prima experienţă la Târgu Jiu, ci cred că este şi cel mai bun spectacol al meu “, a spus regizorul Andrei Măjeri.

Preţul unui bilet la spectacol este de 30 lei. Accesul este permis şi posesorilor de abonamente „Aristiţa Romanescu”. Avanpremiera spectacolului va fi în data de 24 noiembrie, pentru salariaţii Artego, societate parteneră a teatrului.

Vizualizări: 793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: