Gorjeanul Marius Cioiu va juca din nou în Liga 1

Fotbalistul gorjean Marius Cioiu, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu şi ACS Viitorul, va reveni în Liga 1 din această vară. Transferat la echipa din Ploieşti în iarnă, Cioiu a promovat cu petroliştii şi face parte în continuare din lotul formaţiei prahovene.

Campioana Ligii 2 la finalul sezonului 2021-2022, Petrolul Ploiești, a început luni seară pregătirea sezonului de Liga 1. La reunirea desfășurată pe stadionul ”Ilie Oană” Nae Constantin și stafful său au avut la dispoziție 26 de jucători printre care s-a numărat şi fostul jucător de la Târgu Jiu.

Plecat vara trecută de la ACS Viitorul Târgu Jiu, din eşalonul secund pentru a juca în Liga 1, la Academica Clinceni, Marius Iulian Cioiu a revenit în Liga 2 în februarie, după ce în prima parte a sezonului a evoluat în 16 meciuri pentru prim-divizionara Academica Clinceni. Jucătorul originar din Târgu Jiu a înscris și un gol pentru Clinceni dar a fost nevoit să plece la Ploieşti din cauza problemelor financiare ale ilfovenilor.

În cariera sa Cioiu a jucat pentru Pandurii, ca junior, iar în precedentele trei ediții de campionat ale Ligii 2 a evoluat pentru Energeticianul, ACS  Viitorul Târgu Jiu și a trecut și pe la Luceafărul Oradea.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: