Un student a realizat noul logo al clubului UCB Târgu Jiu

Clubul Sportiv Universitar al UCB Târgu Jiu are de acum un nou logo, stabilit pe baza unui concurs de proiecte. Un student este cel care a realizat sigla clubului studenţesc din Târgu Jiu şi acesta urmează să fie premiat de UCB.

Clubul sportiv univesitar din Târgu Jiu va avea un nou logo şi acesta va fi înregistrat oficial în curând după cum a anunţat într-un comunicat de presă directorul clubului, Virgil Popovici. Cel care a realizat noul logo este studentul Alexandru Burciu care urmează să fie premiat cu un abonament gratuit, pe viață, la orice competiție sportivă oficială la care va participa echipa de handbal masculin, o minge de handbal cu autografele jucătorilor și un tricou de joc personalizat sau o geacă de iarnă cu însemnele clubului. „Concursul pentru noul logo al clubului nostru sportiv s-a încheiat. Vă prezentam, în fotografie, noul logo realizat de câștigătorul concursului, tânărul student Burciu Marian-Alexandru. Acesta va fi invitat să-și ridice premiul după oficializarea noului logo. Săptămâna viitoare vom înainta documentele, în vederea emiterii ordinului de către ministrul educației privind modificarea Anexei nr.1 la Regulamentul privind organizarea și funcționarea Clubului Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu”, a precizat directorul Virgil Popovici.

Elementele structurale ale acestui logo, dispuse pe verticală, definesc identitatea clubului sportiv universitar, respectiv abrevierea denumirii, Coloana fără sfârșit și inițialele "părintelui spiritual" Constantin Brâncuși, 2015 ca anul înființării, vulturul ca simbol al înălțimii și performanței precum și Târgu Jiu, acolo unde are sediul clubul sportiv UCB. Toate aceste elemente nuanțate în culorile alb-negru sunt aplicate pe fundalul albastru deschis al scutului noului logo.

Culorile alb-albastru-negru sunt cele utilizate și pe echipamentele de joc ale echipei din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: